Search
  • post3562

Ravi presenterer: Via.R

Hip Hop Norge er et flott virtuelt samfunn som har mye fint på trappene. De arrangerer jevnlige, random samarbeidsrunder mellom beatmakere og rap'ere, og nå siste var temaet folkemusikk.

Ravis etterfølger Via.R samarbeidet med Astrosverre om låta «Blind Vold & Døvetolk» Dessuten fikk vi lov til å sample litt ramsalt fele fra Britt Pernille Frøholm – big up!

Alle låtene i Folkemusikk-runden kan du høre her:

https://soundcloud.com/hiphopnor/sets/fbrrr-folkemusikk-battlerunden?fbclid=IwAR3QFqMU01KH5yfkDFfUWuUpV-YZGLZkJSqS4p_j-NHBw9JGKVT9mX1mLMc11 views0 comments

Recent Posts

See All

Ravi er en norsk popartist, konsertmusiker, studioprodusent, komponist og tekstforfatter. Jeg har blant annet jobbet med band og artister som jaga jazzist, Briskeby, The Jessica Fletchers, St. Thomas, Hasse Farmen, Folk & Røvere, Mudman og DJ Løv.

Denne hjemmesiden er laget med et israelsk verktøy. Derfor synes jeg det er viktig å informere om at jeg støtter et fritt Palestina. FN sier at Israel bryter Folkeretten i sin behandling av det palestinske folk. Verden bør lytte til FN i dette spørsmålet, og ta grep for å bedre palestinernes håpløse og trøstesløse kår på Gaza og Vestbredden.

ravi tegneskrift stor ramme.png
ravi tegneskrift stor ramme.png