top of page
Search

Miniturné høst 2022

Rett før jeg gikk ut i ferie, forstod jeg plutselig at høsten byr på en liten miniturné med solokonserter. Da ble jeg glad:)

13. august – Rolandfestivalen i Toten-traktene

24. august – Uka på Blindern Studenterhjem

14. september – Lilleaker Live i dypeste Oslo vest

19. oktober – TBA østlandet

Dette var ikke planen, det bare blei sånn. 2022 blir et år med mange, mange flere opptredener enn jeg så for meg. 15+ offentlige og private oppdrag i tillegg til 60-ish skolekonserter. Ganske lite i forhold til mange hyperaktive og hyperflinke aktører der ute, men forholdsvis mye til å være Ravi. Jeg håper vi sees, jeg gleder meg!

2022 har også gitt meg noe å tenke på ... da jeg spilte på Helga Hele Uka i april (se video) så kunne "alle" tekstene på "alle" låtene. På noen av låtene trengte jeg nesten ikke å synge, ha ha. Det virker faktisk som om det er en del folk der ute som kan tekstene bedre enn meg: E-ore, Tsjeriåu, Utadæsjælåplevelse. Derfor: Jeg har lyst til å gi noen av de mest hardbarka tilhengerne sjansen til å skinne. Kan DU synge en Ravi-tekst? Vil du på konsert? Vil du opp på scena og synge sjæl? Ok!

Da skal du bare filme dæ sjæl som synger ravisang, også skal du poste det på instagram med @raviland. De som imponerer, vil bli kontakta:)Foto: Kenneth Flølo

コメント


bottom of page