top of page
Search

Oppdrag Covid-19

Updated: Mar 24, 2021


HENIE ONSTAD KUNSTSENTER var kule og raske når koronaen la sin klamme hånd over landet. De ga meg et bestillingsverk. Oppdraget var å lage en låt og en video som varer like lenge som en god håndvask – 20 sekunder.

Det føltes nesten litt for drøyt å få penger for å lage noe som varer i tjue sekunder. Derfor bestemte jeg meg for å gjøre det litt vanskelig for meg selv. De aller fleste lydene på opptaket er generert fra synther, trommemaskiner og samplere fra åttitallet.

Jeg er 80-utstyrsnerd, og for de som er interessert i sånt, så kan jeg nevne at jeg brukte Casio PT-20, Sequential Cirtuits Six-Trak, Emu SP-1200 og Roland SVC-350.

Jeg var i karantene på den tida, så musikkvideoen spilte jeg inn sjæl, på verandaen.


Comments


bottom of page