Search
  • post3562

Oppdrag Covid-19

Updated: Mar 24


HENIE ONSTAD KUNSTSENTER var kule og raske når koronaen la sin klamme hånd over landet. De ga meg et bestillingsverk. Oppdraget var å lage en låt og en video som varer like lenge som en god håndvask – 20 sekunder.

Det føltes nesten litt for drøyt å få penger for å lage noe som varer i tjue sekunder. Derfor bestemte jeg meg for å gjøre det litt vanskelig for meg selv. De aller fleste lydene på opptaket er generert fra synther, trommemaskiner og samplere fra åttitallet.

Jeg er 80-utstyrsnerd, og for de som er interessert i sånt, så kan jeg nevne at jeg brukte Casio PT-20, Sequential Cirtuits Six-Trak, Emu SP-1200 og Roland SVC-350.

Jeg var i karantene på den tida, så musikkvideoen spilte jeg inn sjæl, på verandaen.


10 views0 comments

Recent Posts

See All

Ravi er en norsk popartist, konsertmusiker, studioprodusent, komponist og tekstforfatter. Jeg har blant annet jobbet med band og artister som jaga jazzist, Briskeby, The Jessica Fletchers, St. Thomas, Hasse Farmen, Folk & Røvere, Mudman og DJ Løv.

Denne hjemmesiden er laget med et israelsk verktøy. Derfor synes jeg det er viktig å informere om at jeg støtter et fritt Palestina. FN sier at Israel bryter Folkeretten i sin behandling av det palestinske folk. Verden bør lytte til FN i dette spørsmålet, og ta grep for å bedre palestinernes håpløse og trøstesløse kår på Gaza og Vestbredden.

ravi tegneskrift stor ramme.png
ravi tegneskrift stor ramme.png