top of page
Search

Gjestestemme nr. 2

Yes, folkens. Som nevnt i forrige post: Det kunne tyde på at det ble mye å gjøre i 2022, tenkte jeg. For ganske lenge siden. Og etter at halvannen måned er gått, så ser det ut til å stemme. Den siste dagen i fjoråret kom Svart Fredag med sin andre single – Altomfattende. I slutten av januar var jeg gjestesenger med Stavangerkameratene, som slapp singlen «Syng nå med». Og den andre fredagen i februar kom oslobandet Klossmajor med ny single, der jeg synger førsteverset ... ja ... og forsåvidt er med litt videre også ... gjennom låta. Klossmajor er kule, synes jeg, og Karoline, Dorothe og Maja kommer med en langspiller (album) i løpet av våren, såvidt jeg veit. Låta jeg er med på heter "Skjønte ikke du var borte" (ravi-versjon). Du kan nyte den på de fleste strømmesteder, platesjapper etc.


Commentaires


bottom of page