Search
  • post3562

Avly, avlys, avlyst ... avlysere?

Det blir dårlig med konserter i år, virker det som. Jeg skulle egentlig gjort et tyvetalls skolekonserter i Viken Fylkeskommune i januar og februar, men disse gikk ad dundas på grunn av virus. Denne uka fikk jeg beskjed om at Spydeberg Rock i mai også avlyses. For andre år på rad ... 😪 Og en konfirmasjon samme dag, som jeg skulle spilt i, blir utsatt til høsten.

Men, for all del. Det går veldig fint med meg, altså. Synd for skolekidsa, synd for spydebergrock-idealistene, synd for konfirmanten og musikkelskerne. Jeg er glad i spille, men jeg koser meg også i studio og på øvingslokalet. Og på en stol med en bok og en kaffekopp. Jeg håper du også har det fint i denne merkelige tida, for jeg veit at for mange, så er covid veldig, veldig vanskelige dager.


7 views0 comments

Recent Posts

See All

Ravi er en norsk popartist, konsertmusiker, studioprodusent, komponist og tekstforfatter. Jeg har blant annet jobbet med band og artister som jaga jazzist, Briskeby, The Jessica Fletchers, St. Thomas, Hasse Farmen, Folk & Røvere, Mudman og DJ Løv.

Denne hjemmesiden er laget med et israelsk verktøy. Derfor synes jeg det er viktig å informere om at jeg støtter et fritt Palestina. FN sier at Israel bryter Folkeretten i sin behandling av det palestinske folk. Verden bør lytte til FN i dette spørsmålet, og ta grep for å bedre palestinernes håpløse og trøstesløse kår på Gaza og Vestbredden.

ravi tegneskrift stor ramme.png
ravi tegneskrift stor ramme.png