top of page
Search

Avly, avlys, avlyst ... avlysere?

Det blir dårlig med konserter i år, virker det som. Jeg skulle egentlig gjort et tyvetalls skolekonserter i Viken Fylkeskommune i januar og februar, men disse gikk ad dundas på grunn av virus. Denne uka fikk jeg beskjed om at Spydeberg Rock i mai også avlyses. For andre år på rad ... 😪 Og en konfirmasjon samme dag, som jeg skulle spilt i, blir utsatt til høsten.

Men, for all del. Det går veldig fint med meg, altså. Synd for skolekidsa, synd for spydebergrock-idealistene, synd for konfirmanten og musikkelskerne. Jeg er glad i spille, men jeg koser meg også i studio og på øvingslokalet. Og på en stol med en bok og en kaffekopp. Jeg håper du også har det fint i denne merkelige tida, for jeg veit at for mange, så er covid veldig, veldig vanskelige dager.


Comments


bottom of page