top of page
Search

2023 – For et år! 🙏

Wow. Tusen takk til deg som jeg har spilt for i 2023! Denne konsertsesongen slo alle forventninger – Det har rett og slett vært et drømmeår for mister Ravi.

Jeg visste ikke dette på nyttårsaften. Jeg visste det ikke utpå våren heller. Jeg hadde noen veldig kule gigs i småskala i januar, februar og mars – JuristforeningenKJ10 (hei, Caroline!) et artig julebord for TV2 (Shout out to Tara!) og enda en ellevill aften på Blindern Studenterhjem (Takk for sist, Jørgen!) I mars våkna jeg fra en nattevakt og hadde fått mail fra Karl-Oluf, som lurte på om jeg kunne steppe inn på Lilleaker Live fire timer seinere, og det var moro å gjøre en stunt-konsert på Møllefossen Café :)


Men jeg må si at det var i mai at det virkelig begynte å svinge. Sammen med lydfar John Erling Johnson og trommefar Erik Holm tok jeg toget til Bergen og invaderte Hulen (Hei, Mari!) Jeg har spilt på Hulen på nittitallet (syyyyykt lenge siden!) og sist i 2000 med Jaga Jazzist og det var utrolig stas å være tilbake 23 år (!) seinere. Den digge, stramme mugglukta som reiv i neseborene, ha ha ha. Det var også en bonus å treffe venner fra steinalderen (Hei til Kristine og Ingrid!) Og å spille for et utsolgt Hulen. Herregud. Kan livet bli bedre? Du kan få et deilig, søt-syrlig referat i podcasten Kjellerstova.


Fju. Jeg bare kommet til mai. Nå må jeg løpe. Skriver litt mer om resten av detta fete året en annen dag! ❤️
Comments


bottom of page